SİVAS / KANGAL - Şehit Erdem Kavlak Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında birinci olan 4/A sınıfı öğrencimiz Fadime DİKÇAL, ilçede düzenlenen yarışmada okulumuzu temsil ederek ilçe ikincisi oldu. Öğrencimizi ve öğretmenini tebrik ederiz.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.döneminin son gününde okulumuzda düzenlenen karne programına katılan Kaymakamımız Sayın Onur Aykaç, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Alkan, Şube Müdürümüz Sayın Hikmet Bektaş ile Sivas TED (Türk Eğitim Derneği) Koleji'nin değerli yönetici ve öğretmenleri öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oldular. Öğrencilerimize karnelerini dağıtan Kaymakamımız başarı dileklerini ileterek iyi tatiller diledi. Öğrencilerimize karne hediyesi getiren TED Koleji yönetici ve öğretmenlerine de teşekkür ediyor, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

‘’DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ‘’ projesi kapsamında öğrencilerimizle Sivas yöresine ait olan kelimeleri araştırdık ve bu kelimelerin anlamlarını okul panomuzda paylaşarak öğrencilerimizin bu değerlere sahip çıkmalarına ve kelime dağarcıklarını geliştirmelerine yardımcı olduk.

Ekm

İlçemizde düzenlenen futsal turnuvasında şampiyon olan takımımıza kupaları Kaymakamımız Sayın Onur Aykaç tarafından verildi. Cumhuriyetimizin 100. Yılında bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Etkinlik kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen futsal turnuvasında okulumuz şampiyon oldu. Takımda yer alan öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimizi tebrik eder, her türlü desteğini esirgemeyen okul idaremize de teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Gazetemizin 15 Temmuz Özel Sayısı yayımlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında yayımlamaya başladığımız Okul Gazetemizin Mayıs ayı sayısı yayımlandı. Gazetenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul gazetemizin 6. sayısı için Tıklayınız.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü Programımız.

Mrt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilde yıkımlara ve can kayıplarına neden olan depremlerden etkilenen depremzedelerimize küçük de olsa bir katkı sağlamak amacıyla okulumuz velilerinin hazırladığı yiyeceklerden oluşan kermeslerden elde ettiğimiz 7700 TL'yi bugün AFAD'a gönderdik. Katkı sağlayan tüm velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Kaymakamlığımızın destekleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün organizesiyle ilçemiz Öğretmenevi salonunda "Buğday Tanesi" isimli sinema filmini öğrencilerimizle birlikte izledik.

Ara