SİVAS / KANGAL - Şehit Erdem Kavlak Ortaokulu

Kas

AFAD koordinasyonunda Düzce depreminin 23.yılı dolayısıyla depremin meydana geldiği saat 18.57'de Türkiye geneli Çök-Kapan-Tutun Deprem Anı Tatbikatı yapıldı. Katılım sağlayan öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında okulumuz "15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı" hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Vefatının 84. Yıldönümü Münasebetiyle Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Düzenlendi.

Kas

Sivas Valiliği Himayelerinde Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen #Hedef Projesi kapsamında il genelinde aynı anda yapılan '#SultanŞehirOkuyor'' adlı kitap okuma etkinliğini gerçekleştirdik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Valiliğimiz himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda yürütülen #Hedef projesi kapsamında aynı anda kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik.

Ekm

Valiliğimiz himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinasyonunda yürütülen Hedef projesi kapsamında aynı anda okuma etkinliği gerçekleştiriyoruz. Farklı okullarda, farklı sınıflarda olsak da okuma heyecanını aynı anda yaşıyoruz. İl genelindeki tüm okullarımızda aynı anda kitap okuyoruz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimize deprem öncesinde, deprem sırasında ve deprem sonrasında yapılacaklar hakkında bilgilendirme yapılarak deprem konusunda farkındalık oluşturuldu.

Ekm

İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından okulumuzun merdivenlerine trafik kuralları şeritleri yapıştırıldı. Öğrencilerimizin trafik kurallarını öğrenmeleri ve uygulamaları için yol gösterici olacak bu güzel çalışmayı yapan komutanlarımıza çok teşekkür ederiz.

May

"Tohum Bombası Yapıyorum Geleceğe Nefes Aldırıyorum" eTwinning projemiz Hatice Dündar Topaç önderiğinde tamamlanmıştır. Öğretmenimizin eline sağlık,projede yer alan öğrencilerimizi özverri ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.Tohumlarımızı  toprakla kavuşturduk.

Nis

Öğrencilerimiz güvenli internet hakkında bilgilendirildikten sonra panohazırladılar.

Nis

Öğrencilerimiz Yılbaşı tebrik kartları hzırladılar. Daha sonra proje okullardaki arkadaşlarına hediye olarak gönderdiler.

Mrt

Tohum Bombası Yapıyorum Geleceğe Nefes Aldırıyorum eTwinning Projesi kapsamında günün anlam ve önemini öğrencilere daha iyi aktarmak için Kodlama-Boyama etkinliği yaptık.